Köpinformation

Leverans

Normal leveranstid är 3-6 arbetsdagar från beställningsdagen.
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Fraktkostnad tillkommer med 99 kr.

Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Retur / Reklamation

Du har rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas senast inom 30 dagar från leverans. Meddelandet skall ske per e-post till support@twistcar.se

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar.

Garanti

TwistCar är byggd för att hålla. TwistCar bygger på en kraftig plastkonstruktion som tål en belastning på 100 kg på släta underlag. Rattstången är av stål och hjulen är kullagrade av typen inline-hjul. De kan därför lätt bytas och uppgraderas. Den är tillverkad av godkända plaster och är CE-märkt. Vi ger hela 3 års garanti mot fabrikationsfel.

Helt nöjd eller pengarna tillbaka

TwistCar är en så pass bra produkt att vi utan att tveka erbjuder dig pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte är helt nöjd (förutsatt att du skickar tillbaka den hel och ren). Du kan alltså tryggt köpa din egen TwistCar och prova den i lugn och ro innan du bestämmer dig för om den håller vad vi lovar.

Vår ambition är att du ska känna dig trygg och helt nöjd som kund hos oss!

Smarta leksaker för smarta barn!

Twistcar är en prisbelönt pedagogisk leksak - ingen motor, inga batterier, inga krångliga pedaler!

Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar Twistcar
 • Twistcar

  Drivs av Exponor AB
  Org nr: 556869-0472
 • Köp Twistcar

  > Gå till webshop
  > Läs köpvillkor
 • Kontakta oss

  info@twistcar.se
  Följ oss på Facebook!